Gradinite Bucuresti
Ghidul parintilor - aici gasesti tot ce cauti pentru educarea copilului tau: crese, gradinite, scoli, after school,locuri de joaca, cursuri
Portal gradinite private Bucuresti - www.gradinitebucuresti.particulare.ro

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
_____________________________________
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Scoala de dans Magic Steps
 

Deschisa in vara anului 2006, Scoala de dans Magic Steps din Bucuresti este prima scoala care se adreseaza cu precadere copiilor.
Cursurile de dans pentru copii sunt structurate pe 8 grupe de dans  formate in functie de varsta celor mici:
 
 

Grupa de initiere (4 grupe): 3-10 ani
Grupa de intermediari (1 grupa): 5-12 ani
Grupa de avansati (1 grupa): 6-12 ani
Grupa de performanta (1 grupa): 6-11 ani
Grupa competitionala (1 grupa): 8-15 ani

Nou!!!

Incepem inscrierile pentru o noua grupa de dans pentru copii!!!

 Din data de 1 Februarie deschidem grupa de Initiere 2 adresata copiilor cu varste intre  5 si 10 ani. Cursurile se vor desfasura Sambata si Duminica in intervalul 13.30-14.30 in incinta Sc. Gen. Nr. 171 din Str. Vasile Gherghel Nr. 2.

Va asteptam!
 
 

Cursuri de dans pentru gradinite:

Oferta Magic Steps adresata unitatilor de invatamant prescolar cuprinde un numar de dansuri din categoria dansurilor sportive precum si dansuri moderne, dans aerobic si elemente de baza din balet.

Astfel din categoria dansurilor sportive pentru copiii de gradinita recomandam dansuri mai usoare, ai caror pasi de baza pot fi dansati cu usurinta de catre acestia.

Din categoria Latino-americane copiii vor invata Samba, Cha Cha Cha si Jive iar din categoria Standard Vals lent si Vals Vienez.

Pot invata deasemenea dansuri precum Lambada, Meneaito, Macarena, Salsa, Merengue, Menuet, Mambo precum si dansuri populare romanesti.

 

   

   

  Avem un nou punct de lucru!
  In colaborare cu Gradinita Smiley am format 2 grupe de initiere pentru copii. Cursurile de dans se desfasoara in incinta Gradinitei Smiley din Str. Gabriel Cioran nr. 6, sector 6, Bucuresti.

  Colaboram cu succes cu numeroase gradinite din Bucuresti unde instructorii nostrii sustin cursuri de dans sportiv si modern, urmand programa pentru optionalul de dans aprobata de Inspectoratul ┼×colar al Sectorului 1. Alegem cu deosebita grija programele si coregrafiile dansurilor, acestea fiind special concepute pe grupe de varsta.

  Fiind solicitari numeroase a fost necesara deschiderea si a doua grupe de adulti pentru initiere si relaxare prin dans. Nu in ultimul rand, acordam sprijinul tinerilor care se pregatesc pentru evenimentele ce vor urma cu ocazia mariajului, acestia putand beneficia de ore individuale in care se va pregati o coregrafie speciala pentru dansul de deschidere al nuntii.

  Va asteptam cu drag pentru ca impreuna sa invatam Pasii Magici!

   
   

  Ne puteti contacta la numerele de telefon:
  Mobil: 0723/379.000 / 0765/272.131
  Fix: 021/232.64.34

  Sau ne puteti scrie la:

  E-mail: office@magicsteps.ro    
                 Corina@magicsteps.ro

   

   
  https://www.facebook.com/pages/Scoala-de-Dans-Magic-Steps/148276481934794
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

   
   

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  tag-uri:gradinte Bucuresti,gradinita Bucuresti, gradinita privata bucuresti,gradinita particulara bucuresti,gradinite private bucuresti,gradinite particulare bucuresti,gradinita noua in bucuresti,gradinita sector 1 bucuresti,gradinita sector 2 bucuresti, gradinita sector 3 bucuresti,gradinita sector 4 bucuresti,gradinita sector 5 bucuresti,gradinita sector 6 bucuresti, gradinita sector 7 bucuresti,teatru copii bucuresti,program teatru papusi bucuresti, catalog gradinite partculare Bucuresti,lista gradinitelor bucurestene,gradinite ieftine in bucuresti,gradinite bune bucuresti,cele mai bune gradinite din bucuresti,cele mai scumpe gradinite din bucuresti,gradinita program scurt bucuresti,gradinita program lung bucuresti,cresa copii bucuresti,crese bucuresti,angajari gradinte bucuresti