Gradinite Bucuresti
Ghidul parintilor - aici gasesti tot ce cauti pentru educarea copilului tau: crese, gradinite, scoli, after school,locuri de joaca, cursuri
Portal gradinite private Bucuresti - www.gradinitebucuresti.particulare.ro

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
_____________________________________
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gradinite Bucuresti Particulare
va prezinta:
 
Cand Copiii spun NU
Atelier Lumea lui Momo
7 Martie 2015
 
 

Cand copiii spun NU - Cum ajungem de la refuz la dorinta de cooperare - cu Monica Reu

7 martie 2014, de la 10.00 la 18.00

 

   "Nu" este fara indoiala unul dintre cele mai des auzite cuvinte in relatia dintre parinte si copil.

  Si probabil unul dintre cuvintele care trezesc cele mai multe conflicte si blocaje de comunicare. In jurul varstei de doi ani, copilul descopera pe "nu” si, spre exasperarea parintilor, pare ca intre ei se naste o prietenie ce va dura o viata. Insa cam tot atunci, parintii incep sa spuna mult mai des "nu” copilului lor. Frustrare, furie, nervi tociti de ambele parti. Sentimente puternice ies la lumina atat in copil, cat si in parinti, cand se confrunta cu un refuz transant sau o interdictie. Dinamica ce se instaleaza acum poate avea efecte pe termen lung asupra relatiei dintre ei.

 

  Cum putem, ca parinti, sa ne raportam mai sanatos la “nu-urile” copiilor nostri? Cum putem transforma "nu-urile” copiilor in disponibilitate de cooperare? Cum putem trasa limite in relatia cu copiii fara a recurge la "nu e voie”? Cum putem transforma un "nu" intr-o oportunitate de conectare? Sunt intrebarile pe care le vom aborda in cadrul acestui workshop adresat tuturor cadrelor didactice si parintilor ce isi doresc sa cladeasca alaturi de copiii lor o relatie armonioasa si de cooperare de o viata.

 

  Taxa de participare este de RON 160 de persoana sau RON 300 de cuplu, in cazul in care participa ambii parinti. Pentru a te inscrie la acest curs, trimite un email la lumealuimomo@gmail.com .
Vei primi confirmarea rezervarii locului tau dupa efectuarea platii (vezi mai jos detaliile de plata).


   Asociatia Pentru Comunicare Non-Violenta Cod fiscal: 23665402 IBAN: RO23RZBR0000060010185464, Raiffeisen Bank Baba Novac

 

   Atelierul va avea loc sambata, 7 martie (10:00 la 18:00) la Lumea lui Momo, Strada Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1.
   Numarul de locuri este limitat la 15.
   Pentru alte detalii folositi adresa de mail lumealuimomo@gmail.com
     Formator Monica Reu impartaseste metoda CNV din anul 2004 si este formator autorizat CNFPA. Este singurul trainer roman de Comunicare Nonviolenta certificat de Center for Nonviolent Communication din Statele Unite.
   Organizeaza si sustine workshop-uri in Romania si Polonia pentru cadre didactice, parinti si cupluri. Din anul 2007 este presedintele Asociatiei pentru Comunicare Nonviolenta (www.nonviolenta.org) cu sediul in Bucuresti, organizatie ce are ca scop promovarea principiilor CNV in societatea romaneasca.
   Programul Educatie Empatica s-a nascut din dorinta ei de a impartasi cu parintii un instrument de relationare ce poate aduce mai multa bucurie si armonie in viata de familie.
   Unul dintre invatatorii sai intr-ale comunicarii empatice este fiica ei, Emma, in varsta de patru ani.
 
click aici pentru prima pagina
 
Pentru parinti de copii de gradinite Bucuresti, gradinite particulare Bucuresti, gradinite scoli private Bucuresti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tag-uri:gradinte Bucuresti,gradinita Bucuresti, gradinita privata bucuresti,gradinita particulara bucuresti,gradinite private bucuresti,gradinite particulare bucuresti,gradinita noua in bucuresti,gradinita sector 1 bucuresti,gradinita sector 2 bucuresti, gradinita sector 3 bucuresti,gradinita sector 4 bucuresti,gradinita sector 5 bucuresti,gradinita sector 6 bucuresti, gradinita sector 7 bucuresti,teatru copii bucuresti,program teatru papusi bucuresti, catalog gradinite partculare Bucuresti,lista gradinitelor bucurestene,gradinite ieftine in bucuresti,gradinite bune bucuresti,cele mai bune gradinite din bucuresti,cele mai scumpe gradinite din bucuresti,gradinita program scurt bucuresti,gradinita program lung bucuresti,cresa copii bucuresti,crese bucuresti,angajari gradinte bucuresti