Gradinite Bucuresti
Ghidul parintilor - aici gasesti tot ce cauti pentru educarea copilului tau: crese, gradinite, scoli, after school,locuri de joaca, cursuri
Portal gradinite private Bucuresti - www.gradinitebucuresti.particulare.ro

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
_____________________________________
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Articole februarie, martie, aprilie 2014
 
 
    Adevaratele valori se formeaza in familie, motiv pentru care sunteti invitati sa experimentati trairea spriritului autentic romanesc participand la Conferinta «  De profesie OM » de Dan Puric organizata in data de 19 februarie 2014  la ora: 18.30 la Restaurant Teatrul Elisabeta nr. 45 Bucuresti.
 
 
     Pentru ca istoria reala a poporului nostru este cea mai frumoasa lectie de viata pe care o putem oferi, prin viu grai, copiilor nostri, va invitam pe dumneavoastra, parinti si bunici din Bucuresti sa participati la Evenimentul organizat de Asociatia Vatra Daciei in data de 21 februarie 2014, ora 18:30, la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu - Sala Frescelor. 
 
    Din 3 Martie 2014 Teatrul Ion Creanga deschide un nou spatiu de joc, pentru desfasurarea atat a spectacolelor si cat si a atelierelor de creatie dedicate celor mici dar si parintilor lor, la Sala Ludoteca ”Apolodor din Labrador „ in cadrul Bibliotecii Nationale situata pe Bd. Unirii nr. 22 Bucuresti.
          Prin aceasta initiativa se urmareste aducerea teatrului mai aproape de copii, mai aproape de familie, acestia fiind invitati sa se bucure de magia spectacolului care continua neintrerupt si dupa ce se lasa cortina.
          Programul Teatrul Ion Creanga. Spatiu Viu deschide orizontul de cunostere pentru copii si parinti prin activitati educationale si culturale precum:
Reprezentatii teatrale pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0-6 ani
Ateliere ce stimuleaza creativitatea copiilor
Expozitii, Desene,Costume, Conferinte dedicate parintilor, sustinute de psihopedagogi de renume in domeniu.
 
 
Programul de desfasurare a atelierelor de creatie pentru luna martie 2014: click aici

 
Targul de Primavara 7-8 martie 2014 Fundatia Calea Victoriei detalii aici
 
 Revista Bubu va invita la Vitantis Shopping Center din Bucuresti Sector 4 unde va avea loc Evenimentul : Caravana Istetilor – Stiu, ma informez, deci sunt cel mai bun- detalii aici
 
 
Teatrul Ion Creanga - Bucuresti - spectacole februarie 2014 
 
TEATRUL TANDARICA BUCURESTI - februarie 2014 click aici
Reprezentatiile au loc in Sala Lahovari
 
TEATRUL DE COPII SI TINERET EXCELSIOR BUCURESTI
Sala Teatrului Str. Academiei nr. 28 - februarie 2014 click aici
 
Eveniment Teatrul Ion Creanga si Librariile Humanitas - click aici
 
 Ziua Mondiala a Cartii  
     Miercuri, 23 aprilie este Ziua Mondiala a Cartii.
     Editura Litera o sarbatoreste cu o noua editie  Noaptea Cartilor deschise. Cu aceasta ocazie editura ofera 10 000 de carti si flori.
     Pe 23 aprilie, in Piata Universitatii, cartea si istoria ei vor fi evocate, iar incepand cu ora 6 seara pana tarziu in noapte, vor fi oferite cititorilor, in mod gratuit, 10 000 de carti insotite de flori de primavara.
     In traditia catalana, cu ocazia sarbatorii dedicate Sfantului Gheorghe barbatilor li se ofera cartie iar femeilor trandafiri.
     Volumele ce vor fi oferite gratuit fac parte din colectiile  Editurii Litera: Biblioteca pentru toti copiii, Disney, Tom & Jerry, Bestseller international, Alma – Iubiri de poveste, Biblioteca pentru toti, , Biografii, Cronica ilustrata a omenirii, Mari interpreti de jazz si blues, Mari Compozitori, Thriller, Marvel etc.
Metamorphosis - 24/25 Aprilie 2014
     Curs de autocunoastere - program de leadership prin intuitie, un curs de conducere si coordonarea a eu-lui si al echipelor, special conceput pentru manageri de linie, de varf si antreprenori.
     O experienta noua - un workshop care va ofera sansa de a va cunoste mai bine, pentru binele personal, pentru dezvolatarea personala si pentru a avea o relatie armonioasa cu tine, cu cei din jur, cu copiii tai. Locatie: Str. Radu Calomfirescu nr. 13 Bucuresti
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tag-uri:gradinte Bucuresti,gradinita Bucuresti, gradinita privata bucuresti,gradinita particulara bucuresti,gradinite private bucuresti,gradinite particulare bucuresti,gradinita noua in bucuresti,gradinita sector 1 bucuresti,gradinita sector 2 bucuresti, gradinita sector 3 bucuresti,gradinita sector 4 bucuresti,gradinita sector 5 bucuresti,gradinita sector 6 bucuresti, gradinita sector 7 bucuresti,teatru copii bucuresti,program teatru papusi bucuresti, catalog gradinite partculare Bucuresti,lista gradinitelor bucurestene,gradinite ieftine in bucuresti,gradinite bune bucuresti,cele mai bune gradinite din bucuresti,cele mai scumpe gradinite din bucuresti,gradinita program scurt bucuresti,gradinita program lung bucuresti,cresa copii bucuresti,crese bucuresti,angajari gradinte bucuresti