Gradinite Bucuresti
Ghidul parintilor - aici gasesti tot ce cauti pentru educarea copilului tau: crese, gradinite, scoli, after school,locuri de joaca, cursuri
Portal gradinite private Bucuresti - www.gradinitebucuresti.particulare.ro

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
_____________________________________
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Gradinite Bucuresti - Gradinite particulare Bucuresti
Scoli Bucuresti -Scoli particulare Bucuresti
Teatrul Abracadabra - Teatrul National pentru copii
Teatrul I.L. Caragiale Bucuresti
26 octombrie 2014
 
 
Consecvent cu programul asumat, de cunoastere a traditiilor romanesti prin intermediul povestilor, Teatrul National pentru Copii va fi din nou in sarbatoare cu ocazia Sfantului Dumitru, zi dedicata, inca din strabuni, recoltei si revenirii turmelor de oi de la munte, vestind apropierea iernii. Copiii ce poarta acest nume sunt in mod special invitati sa vina la teatru.
 
Focurile de Samedru se vor intalni cu aceasta ocazie cu luminitele Carnavalului de Halloween si cu „Lampa lui Jack”, iar personajele principale vor fi cele obisnuite pentru acest moment, fantomite, vrajitoare, lilieci, monstri si monstrisoare, un cadru cum nu se poate mai incitant pentru proiectul de la Teatrul National pentru Copii unde, la fiecare spectacol, cei mici sunt invitati sa se confrunte cu fortele raului si ale intunericului si, sa le invinga. Dovlecii ciopliti vor aduce un plus de atractivitate in scenografia sarbatorii, iar costumele pregatite de acasa se vor intrece intr-unul din concursurile indrumate cu iscusinta si haz de Magicianul Povestilor, actorul Marian Ralea. Unul din cele mai placute momente ale sarbatorii se anunta a fi si «Dracula», concursul cu suc de rosii.
Spectacolele Teatrului National pentru Copii au un farmec aparte, ce vine din caracterul spontan al jocului, in care sunt antrenati mereu alti „actori” (copilasii din sala), dupa un scenariu original, bazat pe principiul interactivitatii. Numai cine nu vrea nu intra in joc si nu are sansa de a deveni invingator.
La Teatrul National pentru Copii, fiecare duminica le ofera celor mici precum si celor mari cate o premiera si invitatia de a le fi parteneri de joc actorilor. Iar participantii, fie acestia invinsi sau invingatori, au parte de o multime de premii si surprize placute la finalul fiecarui spectacol.
Va asteptam la teatru, pregatiti cum se cuvine pentru sarbatoare !
 
Intrarea la Sala Media se face dinspre strada Batistei, pe esplanada  nou construita ce leaga Sala Studio de Sala Mare, langa Casa de bilete a TNB. Biletele au pretul unic de 20 de lei.
Durata spectacolului: 1 ora si jumatate. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tag-uri:gradinte Bucuresti,gradinita Bucuresti, gradinita privata bucuresti,gradinita particulara bucuresti,gradinite private bucuresti,gradinite particulare bucuresti,gradinita noua in bucuresti,gradinita sector 1 bucuresti,gradinita sector 2 bucuresti, gradinita sector 3 bucuresti,gradinita sector 4 bucuresti,gradinita sector 5 bucuresti,gradinita sector 6 bucuresti, gradinita sector 7 bucuresti,teatru copii bucuresti,program teatru papusi bucuresti, catalog gradinite partculare Bucuresti,lista gradinitelor bucurestene,gradinite ieftine in bucuresti,gradinite bune bucuresti,cele mai bune gradinite din bucuresti,cele mai scumpe gradinite din bucuresti,gradinita program scurt bucuresti,gradinita program lung bucuresti,cresa copii bucuresti,crese bucuresti,angajari gradinte bucuresti